Ilmoittautuminen kurssille tai ryhmävalmennukseen

Ilmoittaudu kurssille tai ryhmävalmennukseen alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuessasi hyväksyt kurssiehdot alla.
Valitse kurssi
Etu- ja sukunimi
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten sait tiedon kurssista?
Valitse maksutapa (ks. ohje alla)
Lisätietoja
Maksutavat, vahvistus ja lasku
Ilmoittautumisesi jälkeen saat vahvistuksen ja laskun. Lasku (tai osamaksuissa ensimmäinen erä) on oltava maksettuna kurssin alkaessa.
Voit maksaa kurssin hinnan kerralla tai osamaksulla erissä. Juoksukoulu on mahdollista maksaa kahdessa erässä ja laihdutusryhmä kahdessa tai kolmessa erässä. Osamaksulla maksettaessa ensimmäisen laskun jälkeisiin laskuihin lisätään laskutuslisä 5 euroa (ensimmäisessä laskussa laskutuslisää ei ole).
Voit maksaa kurssimaksun (kokonaan tai osittain) myös Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä, Tyky-Kuntoseteleillä, Virikeseteleillä tai Sporttipassilla. Ilmoita Lisätieto-kentässä mikäli käytät näitä maksuvälineitä, ja kuinka suuren osan kurssimaksusta maksat ko. maksutavalla.
Peruutukset
Ilmoittautuminen on sitova, jotta kurssi täyttyy todellisista osallistujista. Peruutustapauksissa kurssimaksua jää maksettavaa seuraavasti:
Jos kurssipaikan peruutus johtuu sairastumisesta tai muusta vastaavasta pakottavasta ja yllättävästä syystä joka estää osallistumisen kurssille, ei peruutusmaksuja laskuteta lainkaan (lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys vaaditaan). Muissa peruutustapauksissa seuraavasti:
Viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua peruutukset veloituksetta, viimeistään yksi viikko ennen kurssin alkua tehdyt peruutukset: laskutetaan puolet kurssin hinnasta.
Mikäli ilmoittautunut jättää saapumatta tai peruu osallistumisensa myöhemmin kuin viikkoa ennen kurssin alkua, laskutetaan kurssimaksu kokonaan.
Valmentajan sairastuessa tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa vetäjänä toimii sijainen tai kyseinen tapaaminen perutaan ja järjestetään korvaava tapaaminen myöhemmin.
Osallistujamäärä on rajattu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi kurssin järjestämiseksi, kurssi peruutetaan. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan, maksetut maksut saa luonnollisesti täysimääräisenä takaisin.

Etusivu | Personal trainer -palvelut | Kurssit | Hanna Manni

Alkavat kurssit ja ryhmävalmennus

Laihdutusryhmä

Ryhmävalmennuksessa opetellaan terveitä elämäntapoja, joiden avulla paino sekä laskee että myös pysyy poissa. Tavoitteena on, että laihdutat elämäsi viimeistä kertaa.

Tampereella 15.1.-23.4.2014 keskiviikkoisin klo 17-18.30. Lue lisää.