Laihdutusryhmä

Opi uusi elämäntapa ja lopeta laihdutuskuurit!

painonhallintakurssi

Ryhmävalmennuksessa opetellaan terveitä elämäntapoja, joiden avulla paino sekä laskee että myös pysyy poissa. Tavoitteena on, että laihdutat elämäsi viimeistä kertaa.

Laihdutusryhmä sisältää

 • Kokonaisvaltaisen paketin laihdutuksesta, painonhallinnasta ja terveellisistä tottumuksista. Ryhmässä huomioidaan sekä keho että mieli: käsitellään mm. ruokavaliota, liikuntaa, tunnesyömistä, motivoitumista, mielihaluja ja syömisen hallintaa.
 • Luentoja: miten toteutetaan tehokas ja terveellinen laihdutus, millaisin arkipäiväisin käytännön keinoin päästään hyviin tuloksiin ja miten paino pysyy uusissa lukemissa laihduttamisen jälkeen.
 • Punnitus ja mittaus joka kerralla: painon ja vyötärönympäryksen seuranta tuo ryhtiä painonpudotukseen.
 • Kotitehtäviä, joiden avulla opitut periaatteet sovitetaan kunkin omaan arkeen, elämäntapaan ja mieltymyksiin sopiviksi ja joiden avulla paino saadaan laskemaan.
 • Keskusteluja ja ajatustenvaihtoa muiden ryhmäläisten ja valmentajien kanssa.
 • Ruokapäiväkirjan analysointi ja siihen perustuvat henkilökohtaiset ohjeet jokaiselle osallistujalle kerran kurssin aikana.
 • Omavalmentaja käytettävissäsi koko valmennuksen ajan: tapaamisten lisäksi saat opastusta tarvittaessa myös puhelimitse tai sähköpostitse.
 • Tapaat säännöllisesti samanlaisessa tilanteessa olevia ihmisiä - ryhmän tuki ja ryhmäkuri auttavat vaikeiden paikkojen yli: haluathan onnistua kun muutkin ryhmäläiset tekevät niin.

Kurssin aikana opetellaan painonhallintaa arkeen sopivin ja elämänmakuisin keinoin:

 • ei kaloreiden tai pisteiden laskemista
 • ei ateriankorvikkeita vaan oikeaa ruokaa
 • ei ruokien punnitsemista
 • ei täyskieltoja millekään ruoalle.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Laihdutuksen ja painonhallinnan lisäksi opit kurssilla elämäntapoja, joilla edistät kokonaisvaltaisesti terveyttäsi, hyvinvointiasi ja virkeyttäsi.

Tervetuloa laihduttamaan ryhmässä!

Ilmottaudu mukaan. Toimi nopeasti, sillä osallistujamäärä on rajoitettu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Etusivu | Personal trainer -palvelut | Hanna Manni | Yhteystiedot

Ryhmäinfo, kevät 2014

» Ilmoittautumislomake

» Keskiviikkoisin klo 17-18.30

» 15 tapaamista ajalla 15.1.-23.4.2014

» Paikka: Varalan Urheiluopisto, Varalankatu 36, Tampere.

» Hinta: 315 €. Voit halutessasi maksaa kahdessa tai kolmessa erässä.

» Ilmoittaudu mukaan!

Ryhmäläiset kertovat, palautteista poimittua

Alla poimintoja vuosien varrella kerätyistä palautteista:

“Anti oli täys kymppi niin ohjeineen kuin keskustelujenkin puolesta.”

“Pääsin ehdottomasti tavoitteeseeni. Painoa putosi enemmän kuin olisin uskonut 15 viikossa. Olin vielä elokuussa hieman skeptinen, onnistunko tälläkään kertaa, kun epäonnistumisia ja jojoilua on takana runsaasti. Sinä ja muut ryhmäläiset kuitenkin valoivat uskoa. On tärkeää, että ryhmässä on hauskaa.”

“Hoksasin viimein oikeasti, miten syömällä hoikistuu.”

“Ylitti odotukset siinä miten kokonaisvaltaisesti asioita on käsitelty. Olen oppinut NIIN paljon uutta, vaikka luulin jo tietäväni laihduttamisesta kaiken. Ryhmässä on hyvä tsemppi. ”

“Motivointi onnistui loistavasti! Varsinkin aloituksessa ja nyt lopetusluennolla on hyvinkin “voittajaolo”. Pystyn laihtumaan ja jopa pysymään laihana!”

Tekikö valmentaja jotakin erityisen hyvin? “Oli oma sympaattinen ja innostava itsensä.”

“Hannan tsemppi ja välillä tiukkakin kommentointi ovat laittaneet asioita uuteen uskoon :) Ihanan iloinen ja tsemppaava olet!”

“Sain asioita aikaiseksi konkreettisesti! Olen luonteeltani jahkailija ja ryhmässä käynnin avulla pääsin viimein sanoista tekohin.”

“Ryhmä ja idea, jolla se toteutettiin oli erittäin onnistunut. Tapa tuntui kaikinpuolin terveeltä.”

Mitkä olivat laihdutusryhmän suurimmat hyödyt sinulle? “Sen oppiminen, että laihdutus / terveelliset elämäntavat eivät oikeasti vaadi ihan hirveän paljon.”

“Motivaatio ja innokkuus tulevat pirteästä persoonastasi ja siitä että täällä oli mukava käydä.”

“Kotitehtävät motivoivat ja niiden kertaaminen auttoi sisäistämään asioita.”