Palvelupaketit ja hinnasto

 • Personal training -valmennuspaketit 3 ja 6 kuukaudeksi: yksilövalmennus, parivalmennus ja pienryhmävalmennus
 • Kuntosaliohjelmat
 • Ohjelmat lihaskuntoharjoitteluun kotona: esim. kahvakuula, käsipainot, jumppapallo, gymstick, oma keho
 • Uintitekniikkaopetus
 • Golf-fysiikkatestaus, TPI-testi ja yksilöllinen harjoitusohjelma

Personal training -valmennuspaketit

Kaikki 3 ja 6 kuukauden yksilö- ja parivalmennuspaketit koostuvat seuraavista , joista tarpeen mukaan hyödynnetään kaikkia tai osa:

 • alkukartoitus
 • kuntotestaus jakson alussa ja lopussa (testit asiakkaan tarpeen mukaan, esim. kehonkoostumus, verenpaine, kestävyyskunto, lihaskunto, liikkuvuus)
 • ryhdin ja lihastasapainon kartoitus
 • harjoitusohjelmat
 • ruokavalion analysointi ja ruokavalio-ohjeet
 • tapaamiset, ohjatut treenit
 • mentaalivalmennus
 • neuvonta puhelimitse ja/tai sähköpostitse.

Valmennuspaketti muotoutuu aina asiakkaan tarpeiden mukaan, joten paketti voi sisältää kaikki yllämainitut osat tai valmennuskokonaisuus voi olla vaikkapa ravinto- ja mentaalivalmennusta ilman fyysistä harjoittelua, tai valmennus voi koostua treenitapaamisista PT:n kanssa ilman harjoitusohjelmaa jos asiakas ei tapaamisten ulkopuolella harjoittele itsenäisesti. Paketin sisältö voi myös elää ja muuttua valmennusjakson aikana, eikä valmennuksen alkaessa ei vielä välttämättä tarvitse tietää mitä kaikkea valmennusjakson aikana tullaan tekemään, vaan voidaan aloittaa akuuteimmista tarpeista ja miettiä jatkoa edistymisen ja kunkin hetken tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää personal trainingistä, Hannasta valmentajana ja tyypillisestä asiakassuhteesta.

Hinnasto, yksilövalmennus

Personal training, kolmen ja kuuden kuukauden paketit
(6, 4 tai 2 tapaamista kuukaudessa):

Paketti Teho
3 kk
Teho
6 kk
Perus
3 kk
Perus
6 kk
Mini
3 kk
Mini
6 kk
Tapaamisia per kk 6 6 4 4 2 2
Tapaamisia yht 18 36 12 24 6 12
Kuukausihinta 640,- 610,- 495,- 470,- 350,- 330,-
Paketin kokonaishinta 1920,- 3660,- 1485,- 2820,- 1050,- 1980,-
Kokonaishinta -10%* 1728,- 3294,- 1336,- 2538,- 945,- 1782,-
*Kun maksat koko sopimuskauden kerralla, saat 10% alennuksen.

Personal training, kolmen kuukauden intensiivipaketit
(12 tai 8 tapaamista kuukaudessa):

Paketti Intensiivi Plus
3 kk
Intensiivi
3 kk
Tapaamisia per kk 12 8
Tapaamisia yht 36 24
Kuukausihinta 1070,- 760,-
Paketin kokonaishinta 3210,- 2280,-
Kokonaishinta -10%* 2889,- 2052,-
*Kun maksat koko sopimuskauden kerralla, saat 10% alennuksen.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ja matkakulut 30 km säteellä Tampereen keskustasta. Mikäli tapaamiset ovat kauempana kuin 30 km päässä, laskutetaan ylimeneviltä kilometreiltä 45 senttiä per kilometri.

Pari- ja pienryhmävalmennus, 3 tai 6 kuukauden paketit

Pari- ja pienryhmävalmennus sopii esimerkiksi pariskunnille, perheenjäsenille ja kaveruksille, joilla on samankaltaiset taustat ja tavoitteet. Tällöin parille tai pienryhmälle räätälöidään omat ohjelmat ja treenitapaamiset personal trainerin kanssa ovat aina parille tai porukalle yhteiset.

Parivalmennuksen hinta: molemmille -30% yksilövalmennuksen hinnasta. Parivalmennus edellyttää molemmilta samanlaisten valmennuspakettien hankkimista.

Pienryhmävalmennus kolmen ryhmässä: jokaiselle -40% yksilövalmennuksen hinnasta. Alennettu hinta edellyttää jokaiselta samanlaisten valmennuspakettien hankkimista.

Suurempien ryhmien valmennus hinnoitellaan ryhmän ja sen tarpeiden mukaan, pyydä tarjous! Kerro tarjouspyynnössä montako henkilöä ryhmään kuuluu ja millaisia toiveita, tarpeita ja tavoitteita ryhmällä on.

Lihaskuntoharjoitusohjelmat kuntosalille tai kotiin

Testit + ohjaus + ohjelma, paketti sisältää:

 • 1 tapaaminen kuntosalilla tai kotonasi, kesto noin 2 tuntia
 • Ryhtikartoitus ja kuntotesti (lihaskunto- ja liikkuvuustestit, verenpaine)
 • Liikkeiden ohjaus (oikeat tekniikat ja sopivat painot)
 • Yksilöllinen harjoitusohjelma kirjallisena: kuntosaliohjelma tai ohjelma kotiharjoitteluun (välineeksi käy esim. kahvakuula, jumppapallo, gymstick, säädettävät käsipainot, oma keho)
 • Halutessasi kaupan päälle samassa tapaamisessa voidaan tehdä lisäksi liikkuvuusohjelma esimerkiksi kehon ryhtivirheiden ja jäykkyyksien vähentämiseksi.

Hinta: 185,-

Vanhalle PT-asiakkaalleni (vuoden sisällä valmennuskauden päättymisestä) ohjelma ilman testejä, tapaamisen kesto n. 1,5 tuntia, hinta 135,-.

Uintitekniikkaopetus

Uinnin tekniikkaopetus:
yksilöopetus 85,- / tunti
2 henkilöä yht. 100,- / tunti

Golf-fysiikkatestaus, TPI-testi ja yksilöllinen harjoitusohjelma

TPI-testillä kartoitetaan kehon fyysisiä ominaisuuksia golfin kannalta: onko kehossa rajoitteita, jotka esimerkiksi haittaavat svingin onnistumista tai toistettavuutta, vähentävät lyöntipituutta tai ajan myötä johtavat vaikkapa selkäkipuihin. Hyvällä golfarilla on teknisen osaamisen ja hyvän mielenhallinnan lisäksi hyvä kunto ja kehossa riittävästi sekä voimaa että liikkuvuutta. TPI-testillä kartoitetaan voima- ja liikkuvuusominaisuuksia, jotta näitä voidaan parantaa golfin kannalta optimaalisella tavalla.

TPI-testi, ohjelma + ohjaus, paketti sisältää:

 • Tapaaminen kotonasi tai kuntosalilla, kesto noin 1,5-2 tuntia
 • TPI-testi
 • Yksilöllinen harjoitusohjelma kirjallisena ja liikkeiden ohjaus.

Hinta: 255,-

Kestävyyskuntotestit / ns. laktaattitesti, juoksutekniikan kuvaus

Kun kuntoilet oikealla teholla, tulokset paranevat ja ylikunnon riski pienenee. Kestävyystestissä määritetään yksilöllisesti liikunnan tehoalueet, aerobinen ja anaerobinen kynnys, maksimisyke sekä laskennallinen maksimihapenottokyky. Kestävyystestistä saat myös arvion kuntotasostasi kullakin sykealueella (peruskestävyys, vauhtikestävyys, maksimikestävyys). Testi toteutetaan nousevalla rasitustasolla, edeten n. 6 kertaa n. kilometrin matka: liikkeelle lähdetään kävellen ja viimeinen kilometri juostaan mahdollisimman nopeasti. Testin alussa, lopussa ja jokaisen kilometrin päätteeksi otetaan pieni verinäyte, josta mitataan laktaattitaso. Laktaatin lisäksi mitataan syke ja juoksuvauhti. Testi sopii erityisesti juoksijoille, myös aloittelijoille.

Testiin voidaan yhdistää juoksutekniikan kuvaus, jonka perusteella saat ohjeita juoksutekniikkasi parantamiseksi. Saat itsellesi sekä videokoosteen että kirjallisen palautteen.

Laktaattitesti voidaan toteuttaa kerralla yhdelle tai kahdelle henkilölle (toki isommankin ryhmän testaaminen onnistuu porrastetuilla lähdöillä).

Hinta: laktaattitesti 130,- / henkilö, tekniikkakuvauksen kanssa 195,- / henkilö.

Ryhmävalmennukset / kurssit

Ryhmävalmennusten hinnat löytyvät omilta sivuiltaan.

Hinnat sisältävät

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ja matkakulut 30 km säteellä Tampereen keskustasta. Mikäli tapaamiset ovat kauempana kuin 30 km päässä, laskutetaan ylimeneviltä kilometreiltä 45 senttiä per kilometri. Liikuntapaikkamaksut (esim. kuntosalimaksu, uimahallimaksu) eivät sisälly hintaan.

Etusivu | Personal trainer -palvelut | Hanna Manni | Yhteystiedot

Maksuvälineet

Tavallisesti palvelut maksetaan laskulla. Voit maksaa kuukausittain tai heti koko valmennusjakson, jolloin saat 10% alennuksen. Maksuvälineenä käyvät myös:

Smartum Liikuntaseteli ja Kulttuuriseteli

Liikuntaseteli Kulttuuriseteli

Tyky-Kuntoseteli

Tyky-Kuntoseteli Tyky-Kuntoseteli

Virikeseteli

Virikeseteli Virikeseteli

Smartum Saldo (verkkomaksu)

Smartum Saldo

SporttiPassi

SporttiPassi