Personal training -asiakkaat kertovat, palautteista poimittua

Jotta saisit kuvan siitä, millaista henkilökohtainen valmennus voi asiakkaan näkökulmasta katsottuna olla, alla on muutamia asiakaspalautteita joiden julkaisemiseen olen saanut luvan.

Asiakaspalautteita kursseista ja luennoista löydät omilta sivuiltaan: laihdutusryhmä, aloittelijoiden juoksukoulu, luennot.

Suhde omaan kehoon muuttui

Hei Hanna

Tässä sinulle kirjallinen palaute ja vielä kerran, lämmin kiitos siitä työstä jota teit mun prosessin eteen tänä vuonna. Jos haluat käyttää tätä tai pätkiä tästä jossain anonyyminä, se on ok.

Olit mukana prosessissa, joka korjasi minulle jotain hyvin merkittävää suhteessa omaan kehooni - ja helpotti kuormaa jota olin kantanut teini-iästä asti. Autoit minua käyttämään hyväkseni kaikkea sitä mitä jo osasin ja tiesin, ja opetit paljon uutta. Tämän prosessin päätyttyä minulta on vapautunut valtavasti energiaa muihin asioihin ja pohdittaviin kysymyksiin.

Tässä vaiheessa kun tätä kirjoitan, en vielä tiedä millaiset testitulokset saan tänään, mutta koen joka tapauksessa onnistuneeni siinä mitä tavoittelin.

Ratkaisevia elementtejä tässä onnistumisessa ovat mielestäni olleet seuraavat:

  • Kuuntelit huolella minua erityisesti prosessin alussa mutta myös koko matkalla - sen vuoksi ymmärsit millaisen asian kanssa meidän piti lähteä työskentelemään ja mitä keinoja valita. Autoit myös minua pitämään tavoitteen näkyvissä, kun joskus olin unohtaa sen kaiken keskellä.
  • Tiivistit osuvasti sen yhteisen tavoitteemme, kun eka kerralla sanoit että ”kohtele kehoasi ystävänä”. Se liikutti minua syvästi ja auttoi näkemään, mistä tässä on kyse. Ilman tätä myötätuntoista otettasi en usko että olisin uskaltautunut mukaan, ihan tosissani. (Kuten kerroin, minulla on kokemusta siitä, mitä näille kehoprokkiksille käy, jos ne eivät sisällä tätä ulottuvuutta!)
  • Pystyit jatkuvasti säätelemään prosessia niin, että se säilyi rohkaisevana mutta samalla haastavana. Nautin siitä että pistit mut ylittämään itseni treeneissä ja opetit mulle että voin myös itse tehdä sen. Olen siis oppinut sitkeyttä ja kärsivällisyyttä.
  • Olet erittäin asiantunteva ja monipuolinen, tuntui hyvältä että saattoi nojata sun osaamiseen ja rauhallisesti esitettyihin näkemyksiisi.
  • Annoit minun oppia minulle sopivalla tavalla: eli puhumalla ja analysoimalla ja asioita vatvomalla. Olen myös innostuessani aika tunnollinen ja pystyit sparraamaan minua niin, että samalla autoit välttämään helmasyntini eli syyllisyydentunteiden ja ruikuttamisen karikot.
  • Osoitit itse jatkuvaa oppimishalua ja intoa - syvä innostuksesi ja asiantuntemuksesi tuki minua silloin kun itse olin pohjilla.
  • Osasit toimia niin ettei koskaan tullut se tunne että suoritan tätä juttua sinulle - eli kun tuli takapakkia, ei tullut koskaan se olo että olisit närkästynyt minuun. Pikemminkin opetit armollisuutta omaa itseä kohtaan.
  • Kaiken tämän osaavuutesi lisäksi olet lämmin, älykäs, välitön ja ihastuttava ihminen ja olet sataprosenttisesti ansainnut mun luottamukseni. Ansaitset kaiken menestyksen jota olet tässä hommassa saavuttanut, olen ylpeä että olen saanut olla ohjauksessasi. Olen pistänyt ja pistän vastakin sanan kiertämään.

Toivon sulle kaikkea mahdollista iloa, onnea ja menestystä mitä ikinä teetkin.

Pirteyttä ja liikunta rutiiniksi

Tavoitteet saavutettiin. Oli hyvä, että jakso oli tarpeeksi pitkä, jotta matkan varrelle sattui flunssa ja lomareissu ja muita arjen asioita.

Miten personal training vastasi odotuksiasi?
Ylitti odotukset.

Mitkä asiat valmentajan toiminnassa edesauttoivat tavoitteiden saavuttamista?
Runsaasti monipuolisia harjoitusohjelmia - ei tullut kyllästymistä. Liikkuminen onnistui yllättävän pienillä ajallisilla ja tarvikeinvestoinneilla: jumppapallo kotona. Kuvittelin että kotona pitää olla enemmän varusteita.

Sari Torkkola

Tavoitteita lisättiin matkan varrella

Tulokset puhuvat puolestaan. Taidettiin molemmat yllättyä... odotukset ylitettiin kirkkaasti!!!

Jos tämmöisestä melkein 120 kg:sta läskistä saa 84 kg:sen. Joka ennen söi päivittäin ison perhepitsan ja 1,5 l coca-colaa ja siitä huolimatta jäi nälkä... ja nyt tämän jälkeen syö 7 kertaa päivässä ja edelleen liikkuu. Niin joko minä olen ihan kurko tai sit se todennäköinen vaihtoehto että kyseinen valmentaja on oikea ihminen tekemään ja auttamaan ihmisiä tällaisissa asioissa.

Mitkä olivat tärkeimmät valmennusjaksolle asetetut tavoitteet ja miten hyvin koet saavuttaneesi nämä tavoitteet?
Vyötäröä pienemmäksi ja kuntoa/kestävyyttä kohentaa huonosta kohtalaiseksi. Tavoitteita lisättiin matkan varrella ja niihinkin taidettiin aika lailla päästä.....!

Mitkä olivat valmennusjakson suurimmat hyödyt sinulle?
Ruokavalion täysi remontti. Se isoin ja tärkein asia. Tieto oikeanlaisesta ruokavaliosta.

Mitkä asiat valmentajan toiminnassa edesauttoivat tavoitteiden saavuttamista?
Päivittäinen ohjelma, se oli aluksi kaikista tärkein asia. Selvät ohjeet mitä piti tehdä. Ruokapäiväkirja, erittäin hyvä ja tärkeä. Kannustus, hyvä huumori, tiukka asenne tietyissä kohdin. Monipuolinen ohjelma.

Mielipiteesi harjoitusohjelmasta?
Hyvin rytmitetty, laaja, monipuolinen, haastava, hyvin asiakkaan ominaisuudet huomioon ottava ja toimiva.

Mielipiteesi treeneistä / tapaamisista valmentajan kanssa?
Treenit iloisia tapahtumia... kovia. Hyvin mukana, hyvin motivoituja ja aina tieto miksi ja miten pitää tehdä. Varsinkin miksi, se aina kerrottiin hyvin, tärkeää.

Loistava puolivuosi, tavoitteet saavutettiin, jopa ylitettiin.... Loistavat työkalut saatu joiden mukaan helppo jatkaa saavutetulla tiellä. Kiitän kovasti tästä puolesta vuodesta, tästä hyvä ja helppo jatkaa.... Ilman tätä olisin varmaan tätäkin kirjoittamassa perhepitsa kourassa. KIITOS!

Harri Hanikka

Liikunnan ilo löytyi uudelleen

Kaikki meni niinkuin olin odottanut.

Mitkä olivat tärkeimmät valmennusjaksolle asetetut tavoitteet ja miten hyvin koet saavuttaneesi nämä tavoitteet?
Liikunnan ilo, joka löytyi uudelleen. Virkeämpi olo ja mieli. Paino ei vielä tullut alaspäin.

Mitkä olivat valmennusjakson suurimmat hyödyt sinulle?
Lihaskuntoa voi harjoittaa ilman kuntosalia, kotona.

Mitkä asiat valmentajan toiminnassa edesauttoivat tavoitteiden saavuttamista?
Selkeä suunnitelma, miten edetään. Tsemppaus.

Mielipiteesi harjoitusohjelmasta
Loistava

Mielipiteesi treeneistä/tapaamisista valmentajan kanssa?
Varmaan nämä olivat mukavimmat hetket, koska muuten joudun yksin treenaamaan.

Toivottavasti tavataan uudelleen jossain merkeissä! Kiitos Hanna!

Virpi Laiho

Etusivu | FAF Personal Trainer Hanna Manni | Yhteystiedot

Hanna Manni

FAF Personal Trainer Hanna Manni

FAF Personal Trainer
Benno Wellness

etunimi.sukunimi@benno.fi
www.bennowellness.fi

Lue lisää: valmentajaesittely